Τι πως είπατε μα αυτά τα router δεν είναι για επαγγελματικές εγκαταστάσεις; που θα βγάλω άκρη άλλωστε δεν είναι φιλικό προς τον μέσο χρήστη έχετε δει το περιβάλλον εργασίας που έχει άστο δεν είναι για μένα.

Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση όταν ακούει κάποιος μέσος χρήστης για το Mikrotik λοιπόν ας τα...

Περισσότερα...

Σχετικά με το SIP ALG

Σχεδόν όλοι οι δρομολογητές περιλαμβάνουν μια λειτουργία που ονομάζεται SIP ALG και παραδίδονται με αυτήν την δυνατότητα ενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Το Application Layer Application, ή ALG, θα μπορούσε να βοηθήσει στην επίλυση προβλημάτων που σχετίζονται με το NAT, αλλ...

Περισσότερα...

Το προηγούμενο Σάββατο οι κυβερνο-εγκληματίες κατάφεραν να μολύνουν με κακόβουλο λογισμικό επιχειρήσεις σε περισσότερες από 150 χώρες. Το κακόβουλο αυτό λογισμικό τύπου ransomware εξαπλώθηκε μέσω μίας ευπάθειας του λειτουργικού Windows. Η Microsoft αμέσως εξέδωσε τις αντίστοιχες έκτακτες ενημερώσεις...

Περισσότερα...

Elastix 3CX
Την Παρασκευή 07/12/2016, το elastix.org μας έκανε μια ενδιαφέρουσα ανακοίνωση μας ενημέρωσε ότι σταματά την παραγωγή και υποστήριξη του Elastix βασισμένου σε Asterisk.

Μαζί με την ανακοίνωση, παρουσιάστηκε το Elastix 5.0, το οποίο δεν βασίζεται πλέον στο Asterisκ, αλλά στο 3CX.

Περισσότερα...

Dolibarr

Η ομάδα εργασίας για την καινοτομία και την επιχειρηματικότητα της ΕΕΛ/ΛΑΚ, σε συνεργασία με το δίκτυο Enterprise Europe Network-Hellas, και τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων – INNOVATHENS σας καλούν την Τρίτη 05/07/2016 στις 18:00 σε workshop με θέμα “Dolibarr ERP/CRM : Οργανώστε την επιχείρησή σας με ανοικτό λογισμικό” στο INNOVATHENS (Πειραιώς 100, κτίριο: Αεριοφυλάκιο 2, χάρτης).

Περισσότερα...